Referencer fra renovering​

TOTAL RENOVERING AF HUS

Her skulle alt endevendes. Kunden havde nogle fede ideer som jeg har nydt og få lov og udføre. En meget moderne stil, men stadig holdt i 70 stillen. Jeg vild med det :o

​RENOVERING AF KØKKEN – LYSKASSE

​​Her kunne de godt tænke sig og få mere lys ind i køkkenet. Det har vi løst ved og sætte 2 Velux vinduer i. Samtidigt har de fået lavet ny dampspære og troldtekt loft. Jeg lavede også kasse til emhætte så den kom op under loftet 🙂 Resultatet er et meget mere lyst rum.

​LAND HUS

Her har vi åbnet op mellem 1 sal og stue, med et glas rækværk og nyt troldtekt loft. Derudover er der kommet nye gulve og lister. Køkken / alrum er der kommet nyt vindue med udsigt til haven, nye lofter og gulve, og nyt køkken

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 3168 7626 eller via e-mail: caspar@tcbs.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

Kontakt os

​Tømrerfirmaet Caspar Bork Sørensen ApS

Rosenalle 35 6920 Videbæk

CVR-nummer: 37056529

Læs vores cookiepolitik

Din effektive tømrer

Er du på udkig efter en pålidelig løsning til dit næste byggeprojekt? Vores team af erfarne entreprenører er her for at hjælpe. Med en dyb forståelse af både private og erhvervskunders behov tilbyder A.C. Nedbrydning skræddersyede løsninger inden for entreprenøropgaver, der passer til dine unikke krav.

© ​Tømrerfirmaet Caspar Bork Sørensen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.