​Referencer fra nybyggeri

HUS MED TRÆBEKLÆDNING

Her beklædte vi huset med et lækkert bræt fra superwood. Vi lavede loftet og felterne ved terrassen i cedertræ , dog med samme bræt udformning.

​SOMMERHUS, SØNDERVIG

Her fik vi bygget et rigtig lækkert sommerhus, hvor der hele vejen igennem, ikke bare sparet, men valgt de løsninger og materialer kunden bedst kunne lide. Huset er bygget op i et træskelet, med en limtræ gennem toppen og med stik spær på. Som yder beklædning er der 1 på 2 i sortmalet. Paptag, zinktagrender, hvidmalet underbeklædning. Der er lavet omkring 100 m2 træ terrasse med en jatoba terrassebræt. Indvendigt er det en hvidmalet rustik på væggene og træbeton som loft. Et rigtig lækkert sommerhus endte det med og blive.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 3168 7626 eller via e-mail: caspar@tcbs.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

Kontakt os

​Tømrerfirmaet Caspar Bork Sørensen ApS

Rosenalle 35 6920 Videbæk

CVR-nummer: 37056529

Læs vores cookiepolitik

Din effektive tømrer

Er du på udkig efter en pålidelig løsning til dit næste byggeprojekt? Vores team af erfarne entreprenører er her for at hjælpe. Med en dyb forståelse af både private og erhvervskunders behov tilbyder A.C. Nedbrydning skræddersyede løsninger inden for entreprenøropgaver, der passer til dine unikke krav.

© ​Tømrerfirmaet Caspar Bork Sørensen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.