Vi tilbyder en omfattende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre.

Renovering og vedligeholdelse af huse

Vi tilbyder en omfattende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre.

Attraktiv renovering

Ring til os og få en snak med os om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig, og om det overhovedet kan betale sig. En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os med det samme.

Montering af døre og vinduer

Trænger jeres hus til nye vinduer og døre?

​Vi tilbyder tilbyg og nybyg

Har I planer om at bygge nyt så tag os med på råd.​


Nybyg

​​Vi har mange god erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

Forskellige egenskaber

​De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.

​Vi udfører alle slags tømreropgaver

​Vi har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Gennemgang af skader

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.